homeHomechevron_right

Over Bandbewust

Met Bandbewust.nl informeert VACO alle Nederlandse automobilisten over banden, wielen en bandveiligheid. VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. We behartigen de belangen van ruim 650 banden- en wielenbedrijven uit de gehele bedrijfskolom. 

Persoonlijk advies

De VACO-bandenspecialist neemt de tijd voor zijn klanten. Wat voor auto heb je, hoeveel kilometers rijd je per jaar, wat is je rijstijl? En niet te vergeten: wat vind je zelf belangrijk? De experts van het VACO-bandenservicebedrijf combineren jouw informatie en wensen met hun eigen kennis. Zo kun je erop vertrouwen dat je altijd het beste advies krijgt. 

Meer dan banden

De VACO-erkende bandenspecialist herken je aan het bord VACO Erkend aan de voorgevel. Dit keurmerk betekent dat je je auto in handen geeft aan een betrouwbaar bedrijf, met ervaren en goed opgeleide medewerkers. Een bedrijf dat aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Deze eisen zijn vastgesteld door VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. 

VACO-bandenspecialisten verkopen, balanceren, monteren en onderhouden niet alleen banden en wielen, maar zijn ook gespecialiseerd in het onderstel van de auto. Dus ook voor uitlijnen, remmen en schokdempers kun je bij de VACO-bandenspecialist terecht.

Uitlijnen is nodig als je banden ongelijkmatig slijten of als je auto naar één kant trekt. Uitlijnen is een specialisme dat vraagt om vakkennis en hightech apparatuur. Dat heeft het VACO-bandenservicebedrijf uiteraard in huis.

Het antwoord op al je bandenvragen

In onze kennisbank vind je antwoord op alle mogelijke vragen over banden, wielen en veilig rijden.

Vind het antwoord op je vraag
Blije monteur